Powered by Smartsupp CNC Draaien | Specialist in CNC Draaiwerk

CNC draaien – van eenvoudig tot complex draaiwerk

CNC draaien is een bewerkingstechniek waarmee materialen op zeer nauwkeurige wijze worden bewerkt. CNC-machines zijn computergestuurd, waardoor er draaiwerk wordt geleverd met zeer nauwkeurige toleranties. Met ons uitgebreide CNC-machinepark vervaardigen we zowel eenvoudig als complex draaiwerk, altijd met de beste kwaliteit!

We zijn flexibel, schakelen snel en denken graag met je mee. Daarnaast werken we met de hoogst gewaardeerde machines in de branche. Bovendien leveren we, conform afspraak, het eindproduct netjes bij je af.

 • Eén adres voor al jouw draaiwerk
 • Sterk in serieproductie vanaf 250 stuks en complexere producten vanaf 50 stuks
 • Braamvrije levering van jouw draaiwerk – geen scherpe randen!
 • Wij zijn pas blij als jij dat óók bent. Product niet naar wens? Dan beginnen we opnieuw
 • Levering door heel Nederland
Offerte aanvragen Binnen 1 werkdag reactie!
Chat live met ons! Direct antwoord op je vraag!

Voorbeelden van cnc draaien

CNC draaiwerk van het hoogste kwaliteitsniveau

Al het CNC draaiwerk wat wij leveren ziet er niet alleen mooi uit maar voldoet ook voor 100% aan de eisen die je stelt. Om de kwaliteit van het CNC draaien constant te borgen beschikken wij over een 3D meetmachine. Hierop worden alle producten tijdens het CNC draaien gecontroleerd op afwijkingen. Constateren wij een afwijking dan stellen wij de draaibank opnieuw af zodat het product binnen de gestelde eisen blijft. Het CNC draaien passen wij toe op bijvoorbeeld aluminium en RVS maar ook op kunststof.

Onze machines

Het CNC draaien gebeurt op draaibanken van onder andere Mazak, Gildemeister en Miyano. Deze machines beschikken over aangedreven gereedschappen waardoor wij ook complexe CNC draaibewerkingen uit kunnen voeren. Deze machines zijn zeer stabiel en betrouwbaar wat uiteindelijk zorgt voor een kwalitatief hoogstaand product met een korte doorlooptijd. Met deze machines draaien wij voornamelijk kleine producten met nauwkeurige toleranties. Ook het CNC draaien van langere producten kunnen wij verzorgen. Lees hier meer over CNC langdraaiwerk.

CNC draaien of frezen

Naast het CNC draaien kunnen wij ook CNC frezen om een totaalproduct aan de klant aan te bieden. Het is voor ons een uitdaging om altijd de beste bewerking te kiezen voor een specifiek product. Door de juiste bewerkingsmethode te kiezen vinden wij altijd de perfecte balans tussen prijs, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Sterk in draaiwerk

Wij zijn sterk in seriematig draaiwerk vanaf 100 stuks tot 1.000.000 stuks. Wij bewerken alle veel voorkomende materialen maar bijvoorbeeld ook exotische materialen zoals bijvoorbeeld Hastelloy en Titaan. Naast het CNC draaien kun je bij ons ook terecht voor langdraaien. Voor al jouw CNC draaiwerk zijn wij dus de perfecte partner!

Benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem gerust eens contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

De Olpa Hank werkwijze

In slechts 5 stappen van eerste contact naar oplevering:

1. Contact

Samen inventariseren we de mogelijkheden.

2. Offerte

Je ontvangt een offerte op basis van jouw wensen en tekening.

3. Bewerking

Wij bewerken jouw product met de hoogste precisie en kwaliteit.

4. Controle

Pas ná een uitgebreide kwaliteitscontrole gaat jouw product bij ons de deur uit.

5. Levering

Het bewerkte product wordt op het door jou gekozen adres geleverd

Aksel Larsson
“Wij garanderen een braamvrije levering van jouw draaiwerk. Altijd.”

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

 • Sleep bestanden hier of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
  aksel