Powered by Smartsupp Draaiwerk uitbesteden | Specialist in klein draaiwerk - Olpa Hank

Draaiwerk

Heb je onderdelen nodig voor een industrieel proces? Olpa Hank is specialist in het betere draaiwerk. Klein draaiwerk, eenvoudig of complex draaiwerk; wij vervaardigen deze bewerkingen uit hoogwaardige kunststoffen en metalen. Daarbij werken we met nauwe toleranties en gespecialiseerde machines bij élk type bewerking. Nauwkeurigheid bepaalt ten slotte in grote mate de kwaliteit van het eindproduct en daar zijn wij ons maar al te goed bewust van. Kortom, wil je draaiwerk uitbesteden? Dan zit je goed bij Olpa Hank.

 • Eén adres voor al jouw draaiwerk
 • Sterk in serieproductie vanaf 250 stuks en complexere producten vanaf 50 stuks
 • Braamvrije levering van jouw draaiwerk – geen scherpe randen!
 • Wij zijn pas blij als jij dat óók bent. Product niet naar wens? Dan beginnen we opnieuw
 • Levering door heel Nederland
Offerte aanvragen Binnen 1 werkdag reactie!
Chat live met ons! Direct antwoord op je vraag!

Specialist in klein draaiwerk

Bij Olpa Hank kun je terecht voor klein draaiwerk. Wij hebben een modern en uitgebreid machinepark waarmee we aan alle maatwerkwensen kunnen voldoen. Zo beschikken wij over machines voor CNC-draaien. Onze draaiafdeling is ingericht op een maximale diameter van Ø65. Ook voor langdraaiwerk ben je bij ons aan het juiste adres.

Precisie draaiwerk

Draaiwerk dat op de micromillimeter nauwkeurig is? Ook daar draaien wij ons hand niet voor om. Ons uitgebreide en moderne machinepark is volledig ingericht voor het uitvoeren van precisie draaiwerk met zeer nauwe toleranties. Maar niet alleen de machines zorgen voor een kwalitatief eindproduct. Ook onze jarenlange ervaring én kennis van zaken dragen bij aan een optimaal eindresultaat.

Een greep uit onze materialen voor draaiwerk

Van eenvoudige tot complexe fijnmechanische onderdelen voor vele bedrijfstakken.
Wij zijn sterk in het bewerken van producten van hoogwaardige materialen met zeer nauwe toleranties, in kleine en grote series. Bekijk onze materialen per bewerking:

Draaiwerk van metaal en kunststof

Ons draaiwerk maken wij uit metaal en kunststof. Voor het bewerken van deze metalen en kunststoffen gebruiken wij zeer hoogwaardige materialen. Vanzelfsprekend vervaardigen wij draaiwerk uit metalen als aluminium, RVS, messing, koper en staal. Ook draaiwerk bewerkingen met hastelloy, monel, inconel en titanium zijn voor Olpa Hank een natuurlijke bezigheid, waarvoor wij gespecialiseerde machines hebben.

Naast metaal draaien wij alle veelvoorkomende kunststoffen zoals POM, PTFE (teflon), plexiglas, PVC, nylon, PES en PEEK.

Draaiwerk uitbesteden

Wie draaiwerk uitbesteedt bij Olpa Hank mag op een hoogwaardig eindproduct rekenen dat tevens van alle nodige nabewerkingen is voorzien. Daarbij zijn tal van oplages mogelijk. Draaiwerk uitbesteden kan al in relatief kleine oplages van 250 stuks. Maar evengoed gaan wij aan de slag met massa draaiwerk in series groter dan 100.000. Uiteraard tegen gunstige voorwaarden waarin tal van maatwerk mogelijk is. Neem daarom gerust contact op met ons. Op basis van je wensen kunnen wij direct inzicht geven in de mogelijkheden voor het uitbesteden van draaiwerk.

Met veel van onze klanten die aan ons hun draaiwerk uitbesteden hebben wij standaard leveringsafspraken, zodat wij hen voorzien van een constante stroom producten.

Meer weten over onze dienstverlening of ben je benieuwd welke andere vormen van verspaning wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op.

De Olpa Hank werkwijze

In slechts 5 stappen van eerste contact naar oplevering:

1. Contact

Samen inventariseren we de mogelijkheden.

2. Offerte

Je ontvangt een offerte op basis van jouw wensen en tekening.

3. Bewerking

Wij bewerken jouw product met de hoogste precisie en kwaliteit.

4. Controle

Pas ná een uitgebreide kwaliteitscontrole gaat jouw product bij ons de deur uit.

5. Levering

Het bewerkte product wordt op het door jou gekozen adres geleverd

Jörn-Olav Larsson
Jörn-Olav
“Wij garanderen een braamvrije levering van jouw draaiwerk. Altijd.”

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

 • Sleep bestanden hier of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
  aksel