Powered by Smartsupp Nikkel draaiwerk uitbesteden? - Olpa Hank

Nikkel draaien

Bij Olpa Hank ben je verzekerd van hoogwaardig nikkel draaiwerk van de beste kwaliteit. Met onze ruime ervaring zijn wij gespecialiseerd in het leveren van nauwkeurig en betrouwbaar draaiwerk van nikkel.

Onze toegewijde vakmensen en geavanceerde machines stellen ons in staat om zelfs de meest complexe nikkel onderdelen met precisie te produceren en tijdig te leveren.

Waarom nikkel draaien bij Olpa Hank?

 • Eén adres voor al jouw nikkel draaiwerk
 • Sterk in serieproductie vanaf 250 stuks en complexere producten vanaf 50 stuks
 • Braamvrije levering van jouw nikkel draaiwerk – geen scherpe randen!
 • Wij zijn pas blij als jij dat óók bent. Product niet naar wens? Dan beginnen we opnieuw
 • Levering door heel Nederland
Offerte aanvragen Binnen 1 werkdag reactie!
Chat live met ons! Direct antwoord op je vraag!

Voorbeelden van nikkel

Nikkel draaiwerk bij Olpa Hank

Nikkel is een hard, corrosiebestendig materiaal en heeft een sterke magnetische eigenschap. Het bewerken van nikkel kan zowel verspanend, door middel van draaiwerk en freeswerk, als niet verspanend, zoals stampwerk, forceerwerk, plaatwerk of lasersnijden. Bij Olpa Hank beschikken wij over diverse machines om nikkel te kunnen bewerken.

Nikkel draaiwerk van de hoogste kwaliteit

Door onze jarenlange ervaring in het bewerken van deze hightech-metalen zijn wij in staat hoogwaardige en nauwkeurige onderdelen met zeer nauwe toleranties te fabriceren. Wij streven daarbij altijd naar de hoogste kwaliteitsnormen. Ons ervaren team beheerst de kunst van nauwkeurig draaiwerk met zeer kleine toleranties. Met behulp van ons moderne machinepark en diepgaande expertise zijn we in staat om hoogwaardig nikkel draaiwerk te leveren dat voldoet aan de meest veeleisende specificaties.

Uitgebreide mogelijkheden voor nikkel draaien en frezen

Dankzij onze geavanceerde machines en gespecialiseerde vakmensen kunnen we diverse bewerkingstechnieken toepassen op nikkel. Naast draaien hebben we ook expertise in frezen, waardoor we een breed scala aan maatwerkmogelijkheden kunnen bieden om aan je specifieke wensen te voldoen.

Van kleine batches tot grote series

Bij Olpa Hank kun je niet alleen terecht voor maatwerk, maar ook voor seriematig nikkel draaiwerk. Of je nu een kleine batch van honderd stuks nodig hebt of een grotere serie tot wel één miljoen stuks, bij Olpa Hank ben je aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij diverse afmetingen aan staf- en plaatmateriaal van nikkel op voorraad. Hierdoor is een snelle levering gegarandeerd. Eventueel verkopen wij ook nikkel materiaal uit voorraad.

Heb je interesse in nikkel draaiwerk bij Olpa Hank? Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing.

 

De Olpa Hank werkwijze

In slechts 5 stappen van eerste contact naar oplevering:

1. Contact

Samen inventariseren we de mogelijkheden.

2. Offerte

Je ontvangt een offerte op basis van jouw wensen en tekening.

3. Bewerking

Wij bewerken jouw product met de hoogste precisie en kwaliteit.

4. Controle

Pas ná een uitgebreide kwaliteitscontrole gaat jouw product bij ons de deur uit.

5. Levering

Het bewerkte product wordt op het door jou gekozen adres geleverd

Aksel Larsson
Jörn-Olav Larsson

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

 • Sleep bestanden hier of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
  aksel