Powered by Smartsupp Stampwerk - Perfecte kwaliteit - Olpa Hank

Stampwerk

Besteed je stampwerk uit aan Olpa Hank. Wij realiseren met korte doorlooptijden hoogwaardige eindproducten. Daarbij werken we nauwkeurig, met lage toleranties. Ons hele proces is ingericht op snel en duurzaam producten stampen, stansen en in topconditie bij jou als klant te bezorgen. Wij ontzorgen jou en nemen je al je nauwkeurige industriële bewerkingen uit handen. Dat doen we met diverse materialen, zowel metalen als kunststoffen. Daaronder verstaan we alle gangbare metalen en kunststoffen, maar ook diverse minder gangbare, high end materialen.

Heb je een partner nodig voor nauwkeurig stanswerk of stampwerk? Olpa Hank is flexibel, nauwkeurig en schakelt snel. Laat ons weten wat je nodig hebt en wij maken het in orde.

Offerte aanvragen Binnen 1 werkdag reactie!
Chat live met ons! Direct antwoord op je vraag!

Vervaardiging stempels voor stampwerk

Het stampen of stansen van onderdelen gaat door middel van stempels. Ook deze stempels vervaardigen wij zelf uit gehard gereedschapsstaal, door middel van freesbewerking en de inzet van een vonkmachine. Bij het vervaardigen van een stempel voor stampwerk gaan wij niet over één nacht ijs. Met goede reden: de kwaliteit van de stempel bepaalt in hoge mate de kwaliteit van het eindproduct. Ook is het zo dat een goede stempel langer meegaat, iets dat met name bij hogere productieaantallen tot meer efficiëntie leidt. Al is de kwaliteit bij al ons werk het uitgangspunt.

Kies Olpa Hank voor stampwerk

Wij beschikken over diverse CNC-gestuurde persen, hydraulische persen en diverse andere persen waarmee wij stamp- en stanswerk uitvoeren. Met gespecialiseerde machines voor élk type bewerking kunnen wij maximaal aan specifieke klantwensen tegemoetkomen, zonder op enig vlak concessies te hoeven doen. En dat is een prettige wetenschap, daar waar precisie telt.

De Olpa Hank werkwijze

In slechts 5 stappen van eerste contact naar oplevering:

1. Contact

Samen inventariseren we de mogelijkheden.

2. Offerte

Je ontvangt een offerte op basis van jouw wensen en tekening.

3. Bewerking

Wij bewerken jouw product met de hoogste precisie en kwaliteit.

4. Controle

Pas ná een uitgebreide kwaliteitscontrole gaat jouw product bij ons de deur uit.

5. Levering

Het bewerkte product wordt op het door jou gekozen adres geleverd

Aksel Larsson
Jörn-Olav Larsson

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel