Powered by Smartsupp Alleen de hoogste Kwaliteit - Olpa Hank

Kwaliteit

Sinds 1998 is Olpa Hank ISO 9001 gecertificeerd en sinds 2012 hebben wij een omstempelbevoegdheid van GL. Onze certificeringen waarborgen de constante kwaliteit binnen ons productieproces en daarbuiten. Al jaren proberen wij de standaard hoog te houden en dat komt terug in onze gehele bedrijfsvoering. Om de kwaliteit te waarborgen hebben wij een nauwkeurige ingangs- en uitgangscontrole.
Voor alle binnenkomende goederen geldt een nauwkeurige ingangscontrole, waarbij uiteraard ook de materialen met bijbehorende 3.1 of 3.2 certificaten worden gecontroleerd.

Sinds januari 2013 beschikken wij ook over een PMI analyzer. Met dit apparaat kunnen wij de chemische samenstelling van materialen controleren. Door de resultaten van de analyzer te vergelijken met de gegevens op het materiaal certificaat kunnen wij controleren of het materiaal inderdaad voldoet aan de gegevens die vermeld worden op het materiaal certificaat.
Indien gewenst kunnen wij u ook onderdelen leveren met een PMI testrapport.

Voor alle uitgaande goederen geldt een uitgebreide eindcontrole waarbij alles wordt gecontroleerd; van bemating en materiaal tot aan de verpakking van de onderdelen.
Tevens vinden er tussentijds ook nog controles plaats aan de machine en indien gewenst ook in de meetkamer.

Wij beschikken over een goed geoutilleerde en geconditioneerde meetkamer, waar de aanvangs- en eindcontroles plaatsvinden.
Indien gewenst worden de producten geleverd met meetrapporten. We kunnen daarbij zelfs een 100% controle van uw onderdelen uitvoeren. Onze meetapparatuur wordt systematisch gekalibreerd en jaarlijks vindt er een keuring van al onze meetmiddelen plaats.

Aksel Larsson
Aksel
“Wij garanderen een braamvrije levering van jouw draaiwerk. Altijd.”

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel