Powered by Smartsupp Over Ons - Wie zijn wij en wat doen wij? - Olpa Hank

Over Olpa Hank

Producent van eenvoudige tot complexe fijnmechanische onderdelen voor vele bedrijfstakken

Olpa Hank is sinds 1984 producent van eenvoudige tot complexe fijnmechanische onderdelen voor vele bedrijfstakken. Wij zijn sterk in het bewerken van producten van hoogwaardige materialen met zeer nauwe toleranties, in kleine en grote series.

Wij hebben een modern en uitgebreid machinepark waarmee we aan al uw maatwerkwensen kunnen voldoen. Indien gewenst kunnen wij voor u diverse oppervlaktebehandelingen verzorgen zoals; verzinken, verzilveren, vertinnen of vernikkelen. Eventuele nabehandelingen zoals gloeien, harden, polijsten of leppen zijn ook mogelijk en in samenspraak met de klant bepalen we de verpakkingsgroottes (per stuk, per batch, etc.).

U vindt bij ons een uitgebreid scala aan mogelijkheden en wij kunnen veel bijzondere en exotische materialen bewerken. Wij zetten uw wensen om naar technisch goed produceerbare producten. Graag denken wij vanaf het begin van het ontwikkelingsproces met u mee, om tot het beste product met de meest gunstige kostprijs te komen.

Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige materialen en machines, leveren wij onderdelen van hoge kwaliteit. Wij beschikken over een geconditioneerde meetkamer met de meetmiddelen die nodig zijn om een constante kwaliteit te waarborgen. Indien gewenst worden producten geleverd met materiaalcertificaten en meetrapporten. Sinds 1998 zijn wij ISO 9001 gecertificeerd en sinds 2012 hebben wij een overstempelbevoegdheid van Germanischer Lloyd.

Afleveren van goederen vindt plaats middels eigen (snel-) transport of TNT (tracking&tracing), zodat wij u op elk moment kunnen informeren waar de goederen zich bevinden. ‘Just In Time’ is voor ons een bekend begrip.

Vraag vrijblijvend informatie aan via het contactformulier of bel 0162-402500.

Aksel Larsson
Aksel
“Wij garanderen een braamvrije levering van jouw draaiwerk. Altijd.”

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel