Powered by Smartsupp Freeswerk - Perfecte kwaliteit - Olpa Hank

Freeswerk

Freeswerk uitbesteden? Olpa Hank is specialist in het betere freeswerk. Dankzij ons hoogwaardige machinepark leveren wij freeswerk van de beste kwaliteit én in elke gewenste vorm. Zelfs de meest complexe 3D-vormen worden bij Olpa Hank met de grootst mogelijke precisie gefreesd.

 • Wij frezen vrijwel alle metalen en kunststoffen
 • Sterk in serieproductie vanaf 250 stuks en complexere producten vanaf 50 stuks
 • Braamvrije levering van jouw freeswerk – mooie gladde oppervlaktes!
 • Uitgebreid machinepark met verschillende freesmachines
 • Jouw freeswerk gaat pas ná uitgebreide controle in onze meetkamer bij ons de deur uit
Offerte aanvragen Binnen 1 werkdag reactie!
Chat live met ons! Direct antwoord op je vraag!

Uitgebreid machinepark

Ons uitgebreide machinepark bestaat onder meer uit diverse CNC freesmachines, 4-assisge freesmachines en 5-assige freesmachines. Met deze machines bewerken we producten aan meerdere zijden in één opspanning. Bij 5-assig freeswerk is het mogelijk om het product aan 5 kanten te bewerken in één opspanning te bewerken, wat de productiesnelheid ten goede komt.

3D freeswerk

Met onze CNC freesmachines kunnen wij vrijwel elke vorm frezen. Ook de meest complexe 3D vormen worden bij Olpa Hank met uiterste precisie gefreesd. Van schroefdraad frezen tot complexe bewerkingen; we dagen je uit om met een freesbewerking te komen die we niet kunnen uitvoeren.

Een greep uit onze materialen voor freeswerk

Van eenvoudige tot complexe fijnmechanische onderdelen voor vele bedrijfstakken.
Wij zijn sterk in het bewerken van producten van hoogwaardige materialen met zeer nauwe toleranties, in kleine en grote series. Bekijk onze materialen per bewerking:

Freeswerk van diverse soorten materialen

Wij frezen diverse soorten materialen. Daaronder vallen natuurlijk voor de hand liggende metalen als staal, aluminium, messing, RVS en koper. Maar ook hoogwaardige metalen als hastelloy, monel, inconel en titanium frezen wij. Naast metalen frezen wij kunststoffen. Voorbeelden zijn POM, PTFE (teflon), nylon en PEEK, al dan niet koolstofhoudend of glasgevuld. Maar daartoe beperken wij ons niet. Het frezen van hoogwaardige kunststoffen als torlon, PSU, PES en PEI is voor ons bekend terrein.

Freeswerk uitbesteden

Wij realiseren hoogwaardig freeswerk in serie, waarvan we het eindresultaat met een zo kort mogelijke doorlooptijd aan je kunnen leveren. Vooral bij moeilijke bewerkingen en hoge nauwkeurigheid bieden wij uitkomst. Doordat wij over diverse soorten freesmachines beschikken zijn we daarin ook erg flexibel en snel. Daarbij is ruimte voor maatwerk en meedenken. Wij leveren tenslotte een oplossing.

Zoek je een professionele partner voor het uitbesteden van freeswerk van kunststof of metaal? Of heb je een vraag over de mogelijkheden hiervan? Neem contact op met ons of vraag direct een offerte aan. Wij helpen je graag verder.

De Olpa Hank werkwijze

In slechts 5 stappen van eerste contact naar oplevering:

1. Contact

Samen inventariseren we de mogelijkheden.

2. Offerte

Je ontvangt een offerte op basis van jouw wensen en tekening.

3. Bewerking

Wij bewerken jouw product met de hoogste precisie en kwaliteit.

4. Controle

Pas ná een uitgebreide kwaliteitscontrole gaat jouw product bij ons de deur uit.

5. Levering

Het bewerkte product wordt op het door jou gekozen adres geleverd

Aksel Larsson
Aksel
Jörn-Olav Larsson
Jörn-Olav

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

 • Sleep bestanden hier of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
  aksel