Powered by Smartsupp Kunststof draaien | Specialist in CNC kunststof draaiwerk

Kunststof draaien

Kunststof draaien is een vak apart. Doordat er veel verschillende soorten kunststof zijn, elk met hun eigen specifieke eigenschappen, vraagt dit om een specialistische aanpak. Olpa Hank heeft al bijna veertig jaar ervaring in het bewerken van kunststof materialen. Wij verstaan het vak dus als geen ander!

Wij zijn flexibel, schakelen snel en denken graag met je mee. In ons professionele machinepark bewerken wij alleen de beste kunststoffen. Hierbij gaan wij altijd voor kwaliteit en we zijn pas tevreden als jij dat óók bent. Dat noemen we onze tevredenheidsgarantie.

 • Eén adres voor al jouw draaiwerk
 • Sterk in serieproductie vanaf 250 stuks en complexere producten vanaf 50 stuks
 • Braamvrije levering van jouw draaiwerk – geen scherpe randen!
 • Product niet naar wens? Dan beginnen we opnieuw
 • Levering door heel Nederland
Offerte aanvragen Binnen 1 werkdag reactie!
Chat live met ons! Direct antwoord op je vraag!

Voorbeelden van kunststof draaien

Hoge kwaliteit kunststof draaiwerk

Kunststof is één van de meest praktische, veelzijdige en betaalbare materialen die er bestaat. Het is niet voor niets dat dit product veelvuldig wordt gebruikt voor het vervaardigen van onderdelen en halffabricaten. Toch is het draaien van kunststof niet te vergelijken met het draaien van metaal. Elk soort kunststof gedraagt zich anders: sommige kunststoffen zetten uit, andere krimpen onder externe factoren zoals temperatuur en luchtvochtigheid. Toch slagen wij erin om altijd een hoge mate van nauwkeurigheid én kwaliteit te leveren.

Kunststof draaien op maat

Met ons uitgebreide machinepark kunnen wij zowel CNC draaiwerk als langdraaiwerk leveren. Hierdoor kunnen we altijd kunststoffen draaien op basis van jouw specifieke wensen. Je kunt bij ons terecht voor kleine series kunststof draaiwerk en voor de grotere series tot ca. 1.000.000 stuks.

Welke kunststoffen draait Olpa Hank?

Wij draaien alle veel voorkomende kunststoffen, zoals:

• POM
• PTFE (Teflon)
• Plexiglas
• PVC
• Nylon
PEEK

Maar ook hoogwaardige kunststoffen zoals Torlon, PSU, PES en PEI verlaten met grote regelmaat onze werkplaats richting onze klanten. Ben je op zoek naar kunststof draaiwerk op basis van een materiaal die hier niet wordt genoemd? Informeer gerust, want er is veel mogelijk.

Altijd de beste kwaliteit

Om jouw de beste kwaliteit kunststof draaiwerk te bieden zijn al onze processen geborgd door middel van een ISO 9001 certificering. Dit betekent dat het eindproduct dat jij in handen krijgt altijd voldoet aan alle geldende kwaliteitsnormen.

Kunststof draaien én frezen

Wij zijn veelzijdig in de bewerkingen voor jouw kunststofproducten. Bij ons is het namelijk mogelijk om verschillende bewerkingen te combineren. Zo kunnen wij kunststof draaien, frezen en boren.

Benieuwd wat voor kunststof draaiwerk wij voor jou kunnen leveren of heb je een kunststof product om te draaien? Neem dan gerust contact met ons op!

De Olpa Hank werkwijze

In slechts 5 stappen van eerste contact naar oplevering:

1. Contact

Samen inventariseren we de mogelijkheden.

2. Offerte

Je ontvangt een offerte op basis van jouw wensen en tekening.

3. Bewerking

Wij bewerken jouw product met de hoogste precisie en kwaliteit.

4. Controle

Pas ná een uitgebreide kwaliteitscontrole gaat jouw product bij ons de deur uit.

5. Levering

Het bewerkte product wordt op het door jou gekozen adres geleverd

Aksel Larsson
Jörn-Olav Larsson

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

 • Sleep bestanden hier of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
  aksel