Powered by Smartsupp Ontmoet onze nieuwe collega: de Cobot - Olpa Hank

Ontmoet onze nieuwe collega: de Cobot

18 feb 2022
Ontmoet onze nieuwe collega: de Cobot

Robots die de werkzaamheden van mensen overnemen: je ziet het steeds vaker. Heel fijn, want hierdoor worden werkprocessen een stuk efficiënter ingericht. Maar waar een robot veelal zelfstandig werkt, is een Cobot ontwikkeld om samen te werken met mensen. Dit type robot biedt (vaak letterlijk) een helpende hand bij verschillende werkzaamheden, waardoor onze medewerkers worden ontlast.

Een unieke samenwerking

Het inzetten van een Cobot biedt veel voordelen. In de eerste plaats investeren we hierdoor in het welzijn van onze medewerkers. De Cobot neemt niet alle werkzaamheden over, maar houdt zich met name bezig met seriematig werk, zoals het merken van onderdelen, inpakwerk of montagewerk. Hierdoor kunnen onze medewerkers zich focussen op het specialistische (en handmatige) precisiewerk.

En doordat een Cobot dag en nacht doorwerkt, kunnen we nóg sneller produceren. Vooral bij grote series komt de productiesnelheid hierdoor een stuk hoger te liggen. Een échte samenwerking dus!

Wil je meer weten over onze werkwijze? Of ben je benieuwd naar onze bewerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Aksel Larsson
Aksel
Jörn-Olav Larsson
Jörn-Olav

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel