Powered by Smartsupp Precisie draaiwerk: nauwkeurig tot in de kleinste details - Olpa Hank

Precisie draaiwerk: nauwkeurig tot in de kleinste details

9 apr 2022
Precisie draaiwerk: nauwkeurig tot in de kleinste details

Draaiwerk dat tot op de millimeter nauwkeurig is? Dát noemen we precisie draaiwerk. Bij Olpa Hank draaien we er onze hand niet voor om. Hoe we deze nauwkeurigheid garanderen? Dat leggen we je graag uit in dit blog.

Precisie draaiwerk is een vak apart. Omdat je te maken hebt met zeer kleine toleranties, vraagt deze vorm van draaiwerk om een hoge mate van nauwkeurigheid. Iets wat wij bij Olpa Hank begrijpen. Nauwkeurigheid bepaalt immers de kwaliteit van het eindproduct.

Wie het kleine niet eert…

Bij precisie draaiwerk gaat het om het bewerken van zeer kleine onderdelen. Hierdoor is er voor deze vorm van metaalbewerking een specialistische machine nodig. Ons uitgebreide en moderne machinepark is volledig ingericht voor het uitvoeren van draaiwerk met zeer nauwe toleranties. Foutmarges worden tot een minimum beperkt en er wordt niet op kwaliteit ingeleverd. De vervaardigde onderdelen worden om deze reden veel gebruikt in de fijnmechanische industrie.

Het zit in de details

Maar niet alleen de machines zorgen voor een kwalitatief eindproduct. Ook onze jarenlange ervaring én kennis van zaken dragen bij aan een optimaal eindresultaat. Zo worden alle onderdelen die machinaal worden bewerkt óók door onze vakmensen nagekeken en -gemeten. Dat wij écht tot op de millimeter produceren wordt vastgelegd in een meetrapport. Bij precisie draaiwerk zit het ‘m immers in de details!

Veertig jaar ervaring

Al bijna veertig jaar houden wij ons bezig met het produceren van fijnmechanische onderdelen. We durven dus best te beweren dat wij uitblinken in het specialistische draai- en freeswerk. In combinatie met onze vakkennis, persoonlijke service én tevredenheidsgarantie zijn wij dé partner op het gebied van precisie draaiwerk.

Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Aksel Larsson
Aksel
Jörn-Olav Larsson
Jörn-Olav

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel