Powered by Smartsupp Veilig naar iedere eindbestemming met verpakkingen op maat - Olpa Hank

Veilig naar iedere eindbestemming met verpakkingen op maat

11 jul 2023
Veilig naar iedere eindbestemming met verpakkingen op maat

Bij Olpa Hank werken we met verschillende materialen. Materialen die we bewerken en op maat maken voor onze klanten. Om de kwaliteit te waarborgen die we jou vooraf beloven, hebben we ons (intern) transport geoptimaliseerd. Lees maar mee.

Tijdens het productieproces werken we hard aan jouw order(s). Aan de hand van proeven, onze expertises en kwaliteit-checks zorgen we voor een goed eindresultaat. Eentje die perfect past bij wat jij in gedachten had. Want voor minder doen we het niet!

Optimaliseren van het transport

Maar als het op het transport aankomt, hebben we niet alles zelf in de hand. Wanneer producten tijdens het transport tegen elkaar aanstoten, kunnen ze (zelfs met verpakking en al) beschadigd raken. Iets wat natuurlijk niet mag gebeuren.

Om dat te voorkomen maken we tegenwoordig voor veel klanten verpakkingen op maat. Aan de hand van schuim kunnen de producten in de verpakking geen kant op. Zo weten we zeker dat de producten niet beschadigen tijdens het vervoeren ervan. En blijven we onze kwaliteit waarborgen.

Hoe dat eruit ziet? Nou, bijvoorbeeld zo!

Aksel Larsson
"Ook tijdens het transport staan wij voor kwaliteit van onze producten!"

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel