Powered by Smartsupp Waarom wij geen digitaal platform aanbieden - Olpa Hank

Waarom wij geen digitaal platform aanbieden

10 dec 2021
Waarom wij geen digitaal platform aanbieden

Digitale platforms waar je jouw tekening kunt uploaden; je ziet het steeds vaker in onze branche. Handig wel, want in de meeste gevallen berekent het systeem gelijk een prijs voor de door jouw gekozen bewerking(en). Bij Olpa Hank kiezen we er echter bewust voor om geen digitaal platform aan te bieden. Wij leggen je uit waarom.

Een tekening uploaden, de juiste bewerkingen kiezen et voila; een systeem berekent binnen enkele minuten jouw prijs. Ontzettend handig, want hierdoor is telefonisch of via e-mail een offerte opvragen verleden tijd.

De échte vraag

Bij Olpa Hank doen we het liever anders. Met onze jarenlange ervaring in de branche weten wij inmiddels dat een persoonlijk gesprek sneller leidt tot de best passende oplossing én prijs voor een specifiek vraagstuk. Een tekening geeft natuurlijk al enige informatie, maar tijdens een gesprek kom je er pas écht achter wat de exacte wensen zijn voor een product.

Hoe wij werken

Persoonlijk contact dus, daar staan wij voor. Dus bieden wij de optie om via de website met ons te bellen, te mailen, te chatten of een offerte op te vragen. En dat werkt ook heel snel hoor; vaak heb je dezelfde dag al een prijsopgave van ons ontvangen. Maar niet voordat we eerst even met elkaar hebben gesproken 😉

Meer weten over onze werkwijze of benieuwd waar we jou mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.

Aksel Larsson
Aksel
Jörn-Olav Larsson
Jörn-Olav

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel