Powered by Smartsupp Proeven met polijsten - Olpa Hank

Proeven met polijsten

Bij Olpa Hank steken we graag tijd en energie in het beste eindresultaat. En als dat betekent dat we meerdere proeven moeten doen om te testen welke bewerking het beste past bij de vraag van de klant, dan doen we dat. Lees maar.

Wat was de vraag?

Een zo glimmend mogelijk eindproduct: dát was de wens van deze klant. Om dit resultaat te behalen, wilde de klant weten welke bewerking het beste resultaat geeft qua uitstraling van het oppervlak.

Hoe gingen wij te werk?

Om tot het beste eindresultaat te komen, hebben wij verschillende proeven gedaan met polijsten. We zijn begonnen met elektrolytisch polijsten, een chemisch proces waarbij het buitenste laagje van het element steeds gladder wordt gemaakt. Vervolgens hebben we een test gedaan met trommelpolijsten, waarbij het product in een grote trommel wordt geplaatst en door toevoeging van een vloeistof wordt getrommeld. Tot slot hebben we óók gekeken naar het eindresultaten na mechanisch (handmatig) polijsten.

De beste uitkomst

Na de verschillende manieren van polijsten te hebben getest op het product, heeft de klant gekozen voor mechanisch polijsten. Deze manier van polijsten is een wat duurdere bewerking, maar gaf het mooiste eindresultaat. Voor de klant was dit de investering dubbel en dwars waard.

Benieuwd naar onze bewerkingen? Of heb je ook een specifieke vraag? Neem gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen Binnen één werkdag reactie!
Chat live met ons! Direct antwoord op je vraag!
Terug naar overzicht
Jörn-Olav Larsson
Jörn-Olav
“Wij garanderen een braamvrije levering van jouw draaiwerk. Altijd.”

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel