Powered by Smartsupp Speciale tool voor het openen van putdeksels - Olpa Hank

Speciale tool voor het openen van putdeksels

Het zal niet de eerste keer zijn dat een klant bij ons komt met een voorwerp én de vraag of wij dit betreffende voorwerp kunnen verbeteren. Dit was ook het geval bij deze opdracht. Een klant stond bij ons op de stoep met een putdeksel en een oude, verroeste sleutel. Zijn vraag? Kunnen jullie de sleutel namaken én verbeteren? Ons antwoord: natuurlijk!

Hoe gingen wij te werk?

Om de bestaande sleutel na te maken en te verbeteren zijn we allereerst begonnen met een uitgebreide inspectie van de putdeksel. We hebben de deksel uit elkaar gehaald en het slot geanalyseerd. Vervolgens kwam de sleutel aan bod: we hebben deze gemeten op de 3D-meetmachine en de juiste toleranties bepaald.

Bestaand product verbeteren

Maar met alleen het namaken van de sleutel waren we er nog niet. De wens van de klant was namelijk ook om deze sleutel aan te passen; deze moest langer worden en steviger in de hand liggen. Zodoende hebben wij een lange hendel van staal gemaakt, zodat-ie een stevige grip heeft. Daarna hebben we de hendel verzinkt om roest tegen te gaan. De oude hendel bestond uit twee delen die werden verbonden met een schroef. Om de nieuwe hendel steviger te maken, hebben we deze uit één blok gefreesd.

En de winst voor de klant?

Het openen van de putdeksel gaat veel makkelijker en de sleutel gaat langer mee. De klant is dik tevreden en bestelt de hendel voor de putdeksel op regelmatige basis!

Welke bewerkingen hebben we ingezet in deze case?

Offerte aanvragen Binnen één werkdag reactie!
Chat live met ons! Direct antwoord op je vraag!
Terug naar overzicht
Jörn-Olav Larsson
“Wij garanderen een braamvrije levering van jouw draaiwerk. Altijd.”

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel