Powered by Smartsupp Lasergraveren van QR-codes en datamatrixcodes - Olpa Hank

Lasergraveren van QR-codes en datamatrixcodes

20 mrt 2023
Lasergraveren van QR-codes en datamatrixcodes

Dankzij een aanpassing in onze software kun je bij Olpa Hank nu ook terecht voor het lasergraveren van QR- en datamatrixcodes. Wij vertellen je meer.

QR-codes en datamatrixcodes zijn allebei 2D-codes, die je steeds vaker tegenkomt. Zo worden deze codes gebruikt voor bijvoorbeeld track & trace-mogelijkheden, voor het communiceren van merkboodschappen en als oplossing om vervalsingen tegen te gaan.

Sterk in lasergraveerwerk

Bij Olpa Hank zijn wij sterk in het betere lasergraveerwerk. Zo kunnen onze klanten al jarenlang bij ons terecht voor het lasergraveren van een serienummer of andere nabewerking in een groot aantal metalen. Denk hierbij aan metaal, rvs, aluminium, staal en titanium. Wij graveren extra diep, zodat na de oppervlaktebewerking de tekst, serienummer of barcode nog steeds goed leesbaar is.

Speciaal ontwikkeld proces

Door aanpassing in onze software kunnen onze klanten nu ook oplopende serienummers laten graveren, waarbij het serienummer wordt omgezet naar een QR- of datamatrixcode. Dit gebeurt middels een speciaal ontwikkeld proces. Eerst branden we een vlakje schoon, waar vervolgens de code komt te staan. Dit proces verbetert de leesbaarheid van de code enorm! Zo profiteren onze klanten van een 100% heldere, scherpe én correcte QR-of datamatrixcode op hun product, zodat de scanner deze goed kan uitlezen.

Benieuwd naar het proces? Bekijk dan onderstaande video.

 

Wil je meer weten over lasergraveren? Of een ander vraagstuk waarbij wij kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op!

Aksel Larsson
Aksel
Jörn-Olav Larsson
Jörn-Olav

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel