Powered by Smartsupp Olpa Hank gaat de grens over! - Olpa Hank

Olpa Hank gaat de grens over!

19 mrt 2024
Olpa Hank gaat de grens over!

På tide med en ny utfordring! Ja, je leest het goed. Tijd voor een nieuwe uitdaging! We zetten (online) voet aan wal in Noorwegen. Met deze stap breiden we onze internationale marketingactiviteiten verder uit. De keuze voor Noorwegen is natuurlijk geen toeval met onze Noorse roots.

De Noorse markt is voor Olpa Hank een interessante markt. De Noorse industrie is sterk gericht op innovatie en technologie, en er is een grote vraag naar hoogwaardige metaalbewerkingsoplossingen. “We zijn ervan overtuigd dat we met onze expertise en ervaring een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan de Noorse markt,” aldus Aksel.

Noors opfrissen

De Noorse markt is voor Jörn-Olav en Aksel ook een kans om hun Noorse taal weer op te frissen. “We spreken voor het merendeel natuurlijk Nederlands, dus ons Noors is een beetje weggeëbd,” lacht Jörn-Olav. “Maar we hebben er alle vertrouwen in dat we het snel weer onder de knie krijgen. We kijken ernaar uit om veel met Noren te praten en te werken.”

Benieuwd naar ons Noorse avontuur? Volg ons op sociale media voor updates!

Aksel Larsson
Jörn-Olav Larsson

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel