Powered by Smartsupp Olpa Hank is opnieuw ISO-gecertificeerd! - Olpa Hank

Olpa Hank is opnieuw ISO-gecertificeerd!

1 jun 2022
Olpa Hank is opnieuw ISO-gecertificeerd!

We hebben ‘m weer binnen: het ISO-certificaat. Dat betekent dat wij ook dit jaar weer voldoen aan alle vereisten die horen bij een ISO-9001:2015 certificering. En daar zijn we best trots op.

Sinds 1998 zijn wij ISO 9001-gecertificeerd. Hiermee garanderen wij een constante kwaliteit binnen ons productieproces én daarbuiten. Al jaren houden wij de standaard binnen ons bedrijf hoog. De ISO-certificering is daarmee een bekroning op ons werk.

Jaarlijkse toetsing

Jaarlijks worden wij getoetst voor de ISO-certificatie en één keer per drie jaar krijgen we een hercertificering. In mei 2022 was het weer zo ver. Een externe auditor van KIWA nam een kijkje bij Olpa Hank en heeft onze bedrijfsprocessen onder de loep genomen. Dat is niet alleen nodig om te checken of wij aan alle eisen voor de certificering voldoen, maar het geeft ons ook inzicht in onze eigen manier van werken. Eventuele verbeterpunten kunnen we dus direct aanpakken!

Ook zijn we dit jaar in maart door TÜV bevoegd tot het overstempelen van materiaal en producten met een 3.1 of 3.2 certificaat. En ook deze zogenaamde herwaarmerkcertificering hebben we weer behaald! Je leest het: bij Olpa Hank doen we er alles aan om onze processen op hoog niveau te houden.

Altijd de beste kwaliteit

Dankzij de ISO-certificering ben je als klant van Olpa Hank verzekerd van de beste kwaliteit metaalbewerking en kunststofbewerking. Enkele voorbeelden van hoe we deze kwaliteit waarborgen:

 • Voor alle binnenkomende goederen geldt een nauwkeurige ingangscontrole;
 • Hierbij worden materialen met bijbehorende 3.1- of 3.2-certificaten gecontroleerd;
 • Met onze PMI analyzer controleren wij of de chemische samenstelling van materialen overeenkomt met de gegevens die vermeld staan op het certificaat;
 • Ook voor alle uitgaande goederen geldt een uitgebreide eindcontrole;
 • En tussendoor vinden er controles plaats aan onze machines en meetkamer.

Nog meer informatie over hoe wij de kwaliteit van onze dienstverlening bewaken vind je hier. Benieuwd wat we kunnen doen voor jouw project? Neem gerust contact met ons op.

Aksel Larsson
Aksel
Jörn-Olav Larsson
Jörn-Olav

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

 • Sleep bestanden hier of
  Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
  aksel