Powered by Smartsupp Olpa Hank: ook voor complete samenstellingen - Olpa Hank

Olpa Hank: ook voor complete samenstellingen

15 dec 2022
Olpa Hank: ook voor complete samenstellingen

Wie ons al langer kent weet dat wij sterk zijn in het vervaardigen van fijnmechanische onderdelen voor verschillende bedrijfstakken. Steeds vaker krijgen wij echter de vraag voor het leveren van complete samenstellingen van producten. En ook dáár kunnen wij bij van dienst zijn. Lees maar.

Al sinds 1984 bewerken wij producten van hoogwaardige materialen met zeer nauwe toleranties, in kleine en grote series. Zo zijn wij sterk in draaiwerk en freeswerk, maar ook in lasersnijden en lasergraveren. Hierbij gaat het vaak om enkele onderdelen – die worden toegepast in een groter geheel. Maar de vraag naar het produceren van complete samenstellingen stijgt, merken we bij Olpa Hank. Onze klanten vragen steeds meer om een totaaloplossing. En daar helpen we natuurlijk graag bij.

Ontzorgen

Daarom pakken wij bij Olpa Hank met alle liefde jouw vraagstuk van A tot Z op. Bestaat jouw aanvraag uit meerdere onderdelen die één geheel moeten vormen? Geen probleem! Wij assembleren de onderdelen tot een complete samenstelling. Dat gaat gemakkelijk én snel met de machines die wij hiervoor in eigen beheer hebben ontwikkeld en gebouwd. Het proces qua samenstellen is grotendeels geautomatiseerd dankzij de door middel van perslucht en PLC-aangestuurde machines, waardoor wij een snelle levering garanderen.

Handig, want hierdoor hoef jij dat niet meer zelf te doen. Totale ontzorging, noemen wij dat!

 

Heb jij ook een samenstelling van producten nodig? Of een ander vraagstuk waarbij wij kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op!

Aksel Larsson
Jörn-Olav Larsson

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel