Powered by Smartsupp Zonnige stappen richting een toekomstbestendig Olpa Hank - Olpa Hank

Zonnige stappen richting een toekomstbestendig Olpa Hank

11 jun 2023
Zonnige stappen richting een toekomstbestendig Olpa Hank

In een tijd waarin duurzaamheid steeds meer de kern vormt van bedrijfsstrategieën, hebben ook wij een nieuwe stap gezet richting een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Hiermee spelen we in op innovatie en worden we iedere dag een beetje beter. Lees meer over onze diepteinvestering in zonnepanelen.

Bij Olpa Hank streven we er dagelijks naar om te innoveren en te ontwikkelen. Onze passie voor fijnmechanische onderdelen drijft ons voortdurend om nieuwe technieken uit te proberen en onze grenzen te verleggen. Daarbij horen ook zonnepanelen.

Duurzaam pad

Met onze investering in zonnepanelen hebben we een tastbare verandering ingevoerd die ons bedrijf en pand op een duurzaam pad plaatst. Dit heeft niet alleen geleid tot groene verandering, maar heeft ook een opmerkelijk financieel voordeel opgeleverd. Door gebruik te maken van zonne-energie, voorzien we nu de helft van ons jaarlijkse energieverbruik. Waardoor we niet alleen de impact op het milieu verminderen, maar ook aanzienlijke besparingen realiseren.

Zo worden we iedere dag een beetje beter!

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel