Powered by Smartsupp Zo zorgen wij dat we meegaan met de tijd - Olpa Hank

Zo zorgen wij dat we meegaan met de tijd

15 sep 2023
Zo zorgen wij dat we meegaan met de tijd

In een van onze blogs lees je hoe we in 2014 een klant kregen, ‘m verloren door onze te hoge prijzen en ‘m sinds kort weer terug hebben door onze vooruitgang. Een mooi voorbeeld van hoe het kan gaan, maar deze scenario´s willen we in het vervolg natuurlijk voorkomen. En dat doen we door dagelijks te blijven innoveren. Zo ook met onze hard- en software.

Door ons bezig te houden met de laatste ontwikkelingen in de markt, ontstaan er nieuwe kansen en wordt de kwaliteit van onze producten met de dag beter. We breiden onze kennis uit en zijn daarin graag transparant naar onze klanten.

Proces optimalisatie

Zo hebben sinds enige tijd een nieuwe hard- en software aangeschaft. Wat betreft de hardware hebben we gekozen voor een lokale server met daaraan back-ups in de Cloud op twee plekken gekoppeld. Hierdoor kunnen we altijd alle informatie weer terugzetten, mocht er iets mis gaan. Wel zo veilig.

Voor de software hebben we gekozen voor Odoo. Een all-in-one ERP-systeem, waarmee je al je administratieve IT-processen – veilig – in één systeem laat samenwerken. We zijn druk bezig dit te finetunen zodat we het straks goed kunnen implementeren en er veel handelingen automatisch gaan. Zodra dit allemaal is geautomatiseerd kunnen we naar onze klanten toe ook nóg meer informatie vermelden met betrekking tot artikelen, processen of op maat gemaakte wensen.

Meer weten over onze werkwijze of benieuwd waar we jou mee kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.

Aksel Larsson
“Wij garanderen een braamvrije levering van jouw draaiwerk. Altijd.”

Offerte aanvragen

Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen één werkdag een offerte van ons. Heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons op via 0162-402500 of mail naar info@olpahank.com.

  • Sleep bestanden hier of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Heeft u een vraag? Neem contact op met Aksel Larsson 0162-402500 info@olpahank.com Chat live met ons!
    aksel